Ring til os på +45 71 74 74 22

Beskriv din brolægger opgave og
få 3 uforpligtende tilbud

l

Trin 1. Beskriv din opgave

Beskriv din opgave så godt du kan.

Z

Trin 2. Modtag tilbud

Du får op til 3 gratis & uforpligtende tilbud.
Indsend din opgave

Modtag tilbud

Vælg leverandør

Sådan indhenter du tilbud

Beskriv din opgave

Vælg den faggruppe du gerne vil benytte, og beskriv den opgave du gerne vil have udført.

Opgaven behandles

Du bliver kontaktet telefonisk eller pr. mail af kundeservice som aktiverer din opgave indenfor 24 timer.

Vælg leverandør

Vi matcher din opgave med op til 3 kvalificerede håndværkere, der passer til din opgave. Du vælger frit, om du vil takke ja til et af tilbuddene.

Fordele ved at indhente tilbud

Personlig behandling

Vores kundeservice hjælper og rådgiver dig, så du får den bedste aftale med en af vores leverandører.

Spar tid og slip for besværet

123Byg gør arbejdet for dig. Vi matcher dig med de rette fagfolk og finder dem der er i stand til at løse din opgave.

Konkurrence om din opgave

Når vi formidler din opgave, skaber vi konkurrencedygtige priser. Du kan altid sammenligne tilbuddene på både pris og ydelser.

Det siger vores kunder

Super god service

“Behagelig og hjælpsom kundeservice og hele processen var hurtigt og nem. Kan anbefales”

thumb_02_60_60

Lars Dal Rasmussen

Fuld tilfredshed

“Vi fandt endelig en håndværker igennem 123Byg, som var interesseret i at lave mindre opgaver samt følge opgaverne til dørs. Jeg er meget tilfreds.”

thumb_02_60_60

Ulrik Christiansen

Hurtig og effektiv hjælp

“Jeg blev kontaktet af 3 håndværkere samme dag, som jeg oprettede min opgave. Super fedt koncept.”

thumb_02_60_60

Caroline Damgaard

Super god service

“Behagelig og hjælpsom kundeservice og hele processen var hurtigt og nem. Kan anbefales”

thumb_02_60_60

Lars Dal Rasmussen

Fuld tilfredshed

“Vi fandt endelig en håndværker igennem 123Byg, som var interesseret i at lave mindre opgaver samt følge opgaverne til dørs. Jeg er meget tilfreds.”

thumb_02_60_60

Ulrik Christiansen

Brolægger

Forny dine omgivelser med noget der holder i mange år. Sten og fliseværk er en funktionel, praktisk og æstetisk forøgelse, at bringe ind i sit liv.

En nylig belagt indkørsel i natursten ser forrygende flot ud i starten, men efter nogle år gør slidtage og vejrets vedvarende elementer, at den mister en del af dens værdi. Det samme sker i alt sten og fliseværk i og omkring huset. Jorden kan bevæge sig over tid, og resultere i skæve gangstier der belaster anklerne, netop ved gå gang. Det er bestemt ikke formålet med sådan en gangsti, så derfor er det nødvendigt, i sådan et tilfælde, at hente en professionel brolægger, som kan rette op på tingene og giv nyt liv til dine omgivelser. Det gør meget for bl.a. en husejer at stenværket omkring hjemmet er pænt og nydeligt, da det modsatte ellers kan gøre ens elskede hjem til en kedelig affære.

Sten belægning omkring huset, er som en perlekæde omkring en yndig hals. Det giver en helhedsfornemmelse som ikke er mulig uden.

Noget af det første man ser når man nærmer sig hjemmet, er netop murværk såsom indkørsel, kantsten, belægning og trapper. Derfor kan det være en udfordring at forskønne sit hjem med flot stenarbejde, og den klart bedste og nemmeste løsning, kræver en brolægger på den modsatte side af dine plantegninger. 

”Ethvert hjem er en forlængelse af de der bor der. Det kommer til udtryk i behandling af den yderste del af hjemmet såsom, trapper, sten, fliser og indkørsel. Naboer, gæster og forbipasserende vil bl.a. se det som de første, og det vægter højt i førstehåndsindtrykket.”

Her får du en komplet løsning over haveanlæg, terrasseanlæg, trapper, støttemur, lægge fliser til gangsti og alt brolægningsarbejde såsom kantsten, tagsten og belægning omkring huset. Stenene variere i type og formål, hvor der bl.a. bliver brugte beton, granit, ler og natursten til de forskellige dele af det ønskede resultat.

Genopliver din del af nabolaget og forhøjer værdien i lokalområdet.

Der er en enestående helhedsfornemmelse enhver husejer udstråler, ved brug af husets øjeblikkelige og unikke omgivelser. Design og vision er derfor en brolæggers smør på rugbrød, det går ikke uden. Brolæggere sidder med dig og lærer om dit hjem, omgivelserne  og din nøjagtige situation. Det skaber et fundament af klarhed og indsigt, som vil skubbe hele projektet frem i et sundt tempo, da brolæggeren får et præcist øje for hvad du vil have og hvad du har brug for. Det bliver balanceret, forbedret og slutresultatet bliver stenværk der bringer det bedste frem i dit hjem, som enhver forbipasserende vil notere i årevis fremover.

123BYG

Vesterbrogade 208, 153
1800 Frederiksberg
+45 71 74 74 22
info@123byg.dk

Åbningstider
Mandag – Torsdag
9:00 – 17:00
Fredag:
09:00 – 16:00

For håndværkere

Bliv partner og få nye opgave forespørgsler på sms og mail.

© Copyright 2020 123BYG – CVR: 37054038