Ring til os på +45 71 74 74 22

Beskriv din totalentreprise opgave og
få 3 uforpligtende tilbud

l

Trin 1. Beskriv din opgave

Beskriv din opgave så godt du kan.

Z

Trin 2. Modtag tilbud

Du får op til 3 gratis & uforpligtende tilbud.
Indsend din opgave

Modtag tilbud

Vælg leverandør

Sådan indhenter du tilbud

Beskriv din opgave

Vælg den faggruppe du gerne vil benytte, og beskriv den opgave du gerne vil have udført.

Opgaven behandles

Du bliver kontaktet telefonisk eller pr. mail af kundeservice som aktiverer din opgave indenfor 24 timer.

Vælg leverandør

Vi matcher din opgave med op til 3 kvalificerede håndværkere, der passer til din opgave. Du vælger frit, om du vil takke ja til et af tilbuddene.

Fordele ved at indhente tilbud

Personlig behandling

Vores kundeservice hjælper og rådgiver dig, så du får den bedste aftale med en af vores leverandører.

Spar tid og slip for besværet

123Byg gør arbejdet for dig. Vi matcher dig med de rette fagfolk og finder dem der er i stand til at løse din opgave.

Konkurrence om din opgave

Når vi formidler din opgave, skaber vi konkurrencedygtige priser. Du kan altid sammenligne tilbuddene på både pris og ydelser.

Det siger vores kunder

Super god service

“Behagelig og hjælpsom kundeservice og hele processen var hurtigt og nem. Kan anbefales”

thumb_02_60_60

Lars Dal Rasmussen

Fuld tilfredshed

“Vi fandt endelig en håndværker igennem 123Byg, som var interesseret i at lave mindre opgaver samt følge opgaverne til dørs. Jeg er meget tilfreds.”

thumb_02_60_60

Ulrik Christiansen

Hurtig og effektiv hjælp

“Jeg blev kontaktet af 3 håndværkere samme dag, som jeg oprettede min opgave. Super fedt koncept.”

thumb_02_60_60

Caroline Damgaard

Super god service

“Behagelig og hjælpsom kundeservice og hele processen var hurtigt og nem. Kan anbefales”

thumb_02_60_60

Lars Dal Rasmussen

Fuld tilfredshed

“Vi fandt endelig en håndværker igennem 123Byg, som var interesseret i at lave mindre opgaver samt følge opgaverne til dørs. Jeg er meget tilfreds.”

thumb_02_60_60

Ulrik Christiansen

Totalentreprise

anlægsgartner

Hvad er egentlig forskellen på en tømrer og en snedker? En lille misforståelse kan let blive en stor regning.

Det at bygge eller renovere et hjem, er en stor opgave for enhver der drømmer om netop det. Uden at sætte sig ind i tingene for meget, kan enhver der går med de drømme, komme frem til at det er en kompliceret og mangfoldig proces. Det kræver, som minimum, at tage kontakt til en hær af håndværkere fra forskellige faggrupper, samt arkitekter, rådgivere og jurister. Alle de nødvendig plantegninger skal printes ud og tilladelser hentes ind, før at første spadestik overhoved finder sted. Alt det gør totalentreprisen og mere til. Du kommer i dialog med en entreprenør der følger dig fra start til slut i processen, og gør alt undtagen at flytte ind når det er færdigt, det får du lov til. Det eneste det kræver er at du vælger en entreprenør, og så er du en underskrift væk fra endelig at have startet dit drømmeprojekt.

 

De mange bække små, gør tit parykken grå. Her er totalentreprisen løsningen der slår alle hovedpiner af vejen.

Et smukt hjem kræver hårdt arbejde, og design aspektet kan være overvældende, i forhold til hvor mange muligheder de forskellige elementer udgør. Det er alt fra arkitekt, advokat, murer, tømrer, maler, vvs’er, elektriker, anlægsgartner og andre faggrupper. Alt hvad der er indblandet i processen skal planlægges på forhånd, så det ikke skaber problemer for andre faggrupper.

Hvis maleren gør sit arbejde smukt og nydeligt, så er det surt hvis elektrikeren ikke har boret de nødvendige kanaler endnu, for at føre kabler igennem rundt og forbinde hele huset. I sådan et tilfælde må maleren og mureren komme igen og gentage deres tidligere udførte arbejde. 

Det skaber problemer både i forhold til at de spildte arbejdstimer, men også fordi det så udskyder forløbet yderligere, fordi den næste håndværker i processen ikke kan komme til som planlagt.

Med totalentreprisen undgår du alt det, fordi alle de nødvendige faggrupper og håndværkere kender hinanden og arbejder fint og harmonisk sammen. Der bliver talt sammen på tværs af faggrupperne og hvis der sker utilsigtede fejl er det meget nemmere at rette op på, når alle sammenarbejder og løfter sammen.

Selv en simpel renovering kan vise sig at kræve håndværkere fra flere forskellige faggrupper, og det gør kun din byggesag mere kompliceret. For hver faggruppe skal du starte fra bunden med at beskrive detaljeret hvad du vil have, næst skal du koordinere frem og tilbage mellem de forskellige faggruppers fremskridt og arbejdsproces.

 

Professionelle, kompetente og tillidsskabende håndværkere. Hvert felt af renovering, tilbygning og ombygning, er deres specialitet

.Hvis du kun vil have lavet f.eks. et nyt badeværelse, så er totalentreprisen også klar med de rette håndværkere fra de rette faggrupper, hvilket gør at hver eneste millimeter at det badeværelse bliver håndteret af de korrekte faglige eksperter. Det samme om du vil have lavet en carport, nyt tag, nyt køkken, dræn, udestue og enhver anden tilbygning eller ombygning. Med totalentreprisen bliver alle udfordringerne forbundet med din byggesag, overladt til erfarne og kompetente professionelle, der sætter deres faglig stolthed i hvert projekt.

Ved at skrive kort hvad du ønsker at få bygget, tilbygget eller ombygget, så behandler vi din anmodning, og sender dig tilbud fra op til 3 forskellige totalentreprenører. Det er gratis og uforpligtende at modtage de tilbud, og du vælger selv om du vil benytte dig af en af dem. Dit drømmeprojekt skal være dit at vælge, derfor stiller vi gerne forskellige totalentrepriser til rådighed, hvor du kan sammenligne og komme tættere på en endelig beslutning

 

123BYG

Vesterbrogade 208, 153
1800 Frederiksberg
+45 71 74 74 22
info@123byg.dk

Åbningstider
Mandag – Torsdag
9:00 – 17:00
Fredag:
09:00 – 16:00

For håndværkere

Bliv partner og få nye opgave forespørgsler på sms og mail.

© Copyright 2020 123BYG – CVR: 37054038